Junior Tigers lunchen met de spelers

24 januari 2013
Ook dit jaar is de Junior Tigers Nieuwjaarslunch een succes gebleken. De jongste fans van de club aten met de selectie en staf.

In het supportershome ‘Number 4’ vond woensdag de jaarlijkse Junior Tigers Nieuwjaarslunch plaats. Samen met de selectie en de technische staf, die de hele middag enthousiast meededen, genoten de uitgenodigde kinderen van een feestelijke en smakelijke lunch. De jonge fans werden bij binnenkomst opgewacht door Tiger en Tigergirl en kregen allemaal een tafel toegewezen. De lunch was alleen bestemd voor echte Junior Tigers, de ouders namen plaats in een andere zaal.

Aan het begin van de dag kregen de kinderen allemaal een lootje. De winnaar van de loterij mag tijdens één van de thuiswedstrijd van FC Utrecht de officiële mascotte zijn. Naast deze loterij werd er ook een grote quiz gehouden. De verschillende tafels gingen, als echte teams, druk in overleg op zoek naar de antwoorden. Aan het einde van de lunch werden de winnaars van de quiz bekend gemaakt. Tafel drie was de winnaar. De kinderen aan deze tafel verdienden een plekje in de vlaggenparade bij een thuisduel.

Uiteraard mochten de kinderen ook posters en spelerskaarten pakken, om vervolgens enthousiast op jacht te gaan naar de handtekeningen van hun helden. Eén van de kinderen vond het allemaal zo spannend, dat hij niet naar binnen durfde. Zijn grote held Robbin Ruiter probeerde hem te overtuigen dat hij echt niet kon ontbreken. De Junior Tiger besloot uiteindelijk toch mee naar binnen te gaan en mocht aanschuiven bij de keeperstafel! Al met al was het een gezellige en geslaagde dag.

Woensdagavond is een reportage van de Junior Tigers Nieuwjaarslunch te zien in FC Utrecht.TV op Eredivisie Live 1. De uitzending begint om 18.45 uur. Bekijk nu alvast de foto’s!