Halve seizoenkaarten nog altijd te verkrijgen!

03 januari 2013
De halve seizoenkaart is al vanaf € 80,- verkrijgbaar. Jongeren tot 12 jaar: 40% korting. 65+ers: 25% korting. Reeds duizend verkocht.
Het seizoen 2012/2013 verloopt tot dusver sportief goed voor FC Utrecht. Met dertig punten staat de ploeg op een keurige zesde plaats, mede dankzij de steun van haar supporters. Ook in de tweede seizoenshelft heeft de ploeg baat bij die steun!

Voor supporters die geen seizoenkaart hebben, is de halve seizoenkaart nog steeds verkrijgbaar. Met deze pas zijn ook zij aanwezig bij de resterende thuisduels van FC Utrecht in de competitie. Meer dan duizend supporters schaften reeds een halve seizoenkaart aan!

De halve seizoenkaart is al vanaf € 80,- verkrijgbaar. Voor jongeren tot 12 jaar geldt een korting van 40% en 65+ers ontvangen een korting van 25%. Met deze kaart kun je nog acht thuiswedstrijden van FC Utrecht bijwonen. Het eerstvolgende thuisduel is die tegen Willem II, op zondag 27 januari.

Steun jij de ploeg in de strijd om een mooie eindklassering? Klik dan - HIER - om naar het bestelformulier te gaan. Voor de prijzen en vakken klik je - HIER -.