Forza Tour bij S.V.F. Cothen

29 januari 2013
De Forza Tour van FC Utrecht is woensdag 30 januari op bezoek bij S.V.F. Cothen met Cothenaar Jordi Balk van Jong FC Utrecht en Marcus Nilsson.
De FC Utrecht Forza Tour brengt woensdag 30 januari een bezoek aan S.V.F. Cothen. Marcus Nilsson en Jong FC Utrecht verdediger Jordi Balk, afkomstig uit Cothen, geven hier samen met FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net een voetbalclinic aan D- en E-pupillen van de RAC-club uit Cothen. Voor Jordi Balk is het een speciale middag, want de centrale verdediger komt zelf uit Cothen.

De clinic bestaat uit techniektraining, partijvormen en het Forza Respect-programma. De Forza Tour wordt gehouden op Sportpark De Kamp in Cothen en is vrij toegankelijk voor publiek. Het programma vindt plaats tussen 13.30 en 16.15 uur.

Forza Respect programma

Naast het voetbalgedeelte is het Forza Respect-programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin komen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel staan sportiviteit en respect centraal. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour.