Forza Tour bezoekt VV Hoograven

09 januari 2013
FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net en beloftenspelers Bart Vriends en Yannick Cortie geven een clinic bij VV Hoograven

De Forza Tour van FC Utrecht is woensdag op bezoek bij VV Hoograven uit Utrecht. FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net geeft hier samen met aanvoerder Bart Vriends en Yannick Cortie van de beloften een voetbalclinic aan vier F-pupillenteams, drie E-pupillenteams en de meisjes E. 

De clinic bestaat uit techniektraining, partijvormen en het Forza Respect-programma en vindt plaats tussen 13.30 en 16.15 uur. De clinic wordt gehouden op het terrein van VV Hoograven, aan de Verlengde Hoogravenseweg in Utrecht.

Forza Respect programma
Naast het voetbalgedeelte is het Forza Respect-programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin komen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel staan sportiviteit en respect centraal. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour.