FC Utrecht.TV op Eredivisie Live 3

30 januari 2013
Woensdagavond kijk je in verband met live bekervoetbal de uitzending van FC Utrecht.TV om 18:45 uur op Eredivisie Live 3.

Woensdagavond kijk je weer naar een nieuwe aflevering van FC Utrecht.TV op Eredivisie Live.
In verband met live bekervoetbal zijn de uitzendtijden en het Eredivisie Live-kanaal aangepast.
Het programma van vijftien minuten begint zoals gebruikelijk om 18.45 uur maar wordt uitgezonden op Eredivisie Live 3. Op ditzelfde kanaal wordt het programma om 20.45 en 22.45 uur herhaald. Om 21.45 en 23.45 uur zijn de herhalingen te zien op Eredivisie Live 2.

De onderwerpen van deze week:

- Een uitgebreide Week van FC Utrecht met o.a. de Junior Tigers Nieuwjaarslunch, Michael Zullo over de overstromingen in Brisbane en uiteraard de wedstrijd tegen Willem II.
- Nana Asare bekijkt Nigeria-Zambia, het land van Jacob Mulenga, tijdens de Afrika Cup.
- De voorbeschouwende dartsessie op de uitwedstrijd tegen FC Twente met Johan MÃ¥rtensson.

FC Utrecht.TV op Eredivisie Live
Eredivisie Live begint normaliter iedere woensdagavond om 18:45 uur op kanaal 1. De uitzending van die avond wordt herhaald om 20:45 en 22:45 uur op kanaal 2. Donderdag is de uitzending nogmaals te zien om 12:10 en 14:45 uur op kanaal 1. Zoals vermeld wijkt het programma van aankomende woensdag hier vanaf, in verband met het live uitzenden van de KNVB-bekerwedstrijden. De uitzending is daags na de uitzending op Eredivisie Live ook te zien op het officiële clubkanaal: www.fcutrecht.tv.