FC Utrecht hervat seizoen

04 januari 2013
Na tien vrije dagen werd het voetbalseizoen vrijdag hervat met een intensieve training. Zaterdag volgen twee trainingen. Maandag start trainingsweek in Portugal.

Het eerste elftal van FC Utrecht keerde vanmorgen, evenals de beloftenploeg, terug op het trainingsveld. Na tien vrije dagen werd het voetbalseizoen hervat met een intensieve training waarbij pass- en trapvormen en positiespel centraal stonden. Zaterdag worden op Sportcomplex Zoudenbalch nog twee trainingen afgewerkt, waarna de selectie maandagmorgen in alle vroegte naar Portugal vertrekt voor een trainingsweek.

Fitte selectie
Vrijdagmorgen stond de gehele selectie van FC Utrecht op het trainingsveld. Niemand uitgezonderd. De blessureboeg is leeg, geen enkele speler hoeft meer met een blessure toe te kijken.

Jacob Mulenga
Binnenkort is hij te zien op de African Cup of Nations in Zuid-Afrika: Jacob Mulenga. Zaterdag stapt hij op het vliegtuig om zich te vervoegen bij de nationale ploeg van Zambia. Vrijdagmorgen hervatte hij het seizoen nog met de selectie van FC Utrecht.

Competitiehervatting
Op zondag 20 januari hervat FC Utrecht de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Om 12.30 uur wordt die middag in Stadion Euroborg afgetrapt. Een week later, op zondag 27 januari, komt Willem II op bezoek in Stadion Galgenwaard. De wedstrijd FC Utrecht – Willem II begint om 14.30 uur.