Business-reis naar Vitesse-uit

29 januari 2013
In samenwerking met FC Utrecht Travel is speciaal voor Business Clubleden een arrangement samengesteld naar het uitduel tegen Vitesse op vrijdag 1 maart.

In samenwerking met FC Utrecht Travel organiseert FC Utrecht speciaal voor Business Clubleden een arrangement naar de uitwedstrijd tegen Vitesse op vrijdag 1 maart. Het vervoer naar dit duel wordt mogelijk gemaakt door Van Rhijn Taxivervoer, zakelijk partner van FC Utrecht. Er is een speciaal programma opgesteld, waar u als lid van de FC Utrecht Businessclub van gebruik kunt maken.


Arrangement

U vertrekt per luxe mini touringcar richting Arnhem, waar in Business Club-restaurant ‘De Galaxy’ een driegangen diner wordt verzorgd. Aansluitend bekijkt u de wedstrijd  tegen Vitesse vanaf een gereserveerde plaats op de business tribune, die aansluit aan ‘De Galaxy’. In de rust van het duel bent u ook van harte welkom in dit Business Club-restaurant. Na afloop van de tweede helft kunt u nog tot anderhalf uur na de wedstrijd verblijven in de Business Club. Uiteraard wordt u met de luxe mini touringcar weer teruggebracht naar Stadion Galgenwaard.

Tijd en kosten

Het vertrek richting Arnhem is om 16:30 uur vanaf Stadion Galgenwaard en om ongeveer 23:00 uur wordt de terugreis begonnen naar Utrecht. De wedstrijd tegen Vitesse begint om 20:00 uur. De kosten van dit arrangement bedragen € 190,- exclusief 21% BTW per kaart. Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar travel@fcutrecht.nl.