Business bezoekt Vrienden van Amstel LIVE!

28 januari 2013
Gezellige businesstrip naar De Vrienden van Amstel LIVE! voor Business Clubleden.

De businesstrip naar De Vrienden van Amstel LIVE! op donderdag 24 januari is zeer goed ontvangen bij de Business Clubleden. In samenwerking met FC Utrecht Travel, verzorgde FC Utrecht Business een feestelijk en gezellig programma voor de 21 meegereisde Business Clubleden.

De gasten bezochten Ahoy’ met de spelersbus van FC Utrecht en werden na afloop uiteraard weer teruggebracht naar Stadion Galgenwaard. Aangekomen bij Ahoy’, mochten de Business Clubleden via een speciale V.I.P-entree naar binnen. Daar was een gereserveerde garderobe voor hen aanwezig en werden ze ontvangen op het speciaal ingerichte dorpsplein. Voorafgaand aan de show werd genoten van een voortreffelijk culinair buffet.

Vervolgens bezochten de gasten op goede arena-staanplaatsen het concert. Grote namen als Marco Borsato, Bløf, Roel van Velzen, Nick & Simon en Nielson gaven een spetterende show weg. Na afloop ontvingen de Business Clubleden een speciaal door De Vrienden van Amstel LIVE! ingelijste groepsfoto als feestelijke attentie.

Ook buiten voetbal
Martijn van der Kroef, directeur van de VDK Groep uit de Meern, organiseerde de businesstrip namens FC Utrecht Travel. “Uit het aantal aanmeldingen voor de Vrienden van Amstel LIVE! blijkt dat bij de Business Clubleden behoefte is om met elkaar vaker iets te ondernemen buiten het voetbal om. Samen met FC Utrecht gaan wij meer bieden dan voetbal alleen, echter blijven de wedstrijden van FC Utrecht wel de rode draad. Daarom organiseren wij acht maal per seizoen een heus VIP-arrangement naar uitwedstrijden. Dit zijn arrangementen compleet met vervoer, lunch of diner, de beste zitplaatsen tijdens de wedstrijd, drankjes en uiteraard vervoer terug. Het biedt u de mogelijkheid om naast mooi voetbal optimaal te netwerken in een select gezelschap”, benadrukt Van der Kroef.

De eerst volgende uitwedstrijd die met FC Utrecht Travel bezocht kan worden is het duel tegen Vitesse op vrijdag 1 maart.