Bezoek FC Groningen-uit voor 5 euro

07 januari 2013
FC Groningen - FC Utrecht te bezoeken met auto- en buscombi. Vrije verkoop voor FC Utrecht - Willem II.

FC Utrecht maakt zich in Portugal op voor de tweede seizoenshelft. De competitie wordt op zondag 20 januari (12.30 uur) hervat met een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Een week later speelt FC Utrecht thuis tegen Willem II. Dit duel begint om 14.30 uur.

FC Groningen – FC Utrecht
Deze wedstrijd kan bezocht worden met een auto- of buscombi. De kaartverkoop loopt via internet, TicketBox en de FC Utrecht Fanshop. Kaartverkoop voor Gouden Seizoenkaarthouders is reeds gestart. Overige uitkaarthouders kunnen vanaf 8 januari een kaart kopen. Je kunt maximaal één kaart per uitkaart aanschaffen. De verkoop loopt tot en met 17 januari. FC Utrecht behoudt zich het recht voor de kaartverkoop eerder te stoppen.

Autocombi
Voor de autocombi zijn maximaal 225 kaarten beschikbaar. De kaarten kosten € 5,- per stuk. Het omwisselen vindt plaats op de wedstrijddag aan de A28 op parkeerplaats Lageveen. 

Buscombi
De kaarten voor de buscombi (maximaal 300) kosten € 14,50. In de bussen geldt een rookverbod. De vertrektijden van de bussen, die vertrekken vanaf Stadion Galgenwaard, worden later bekendgemaakt.

FC Utrecht – Willem II
Voor het thuisduel tegen Willem II is sprake van vrije verkoop. Je hebt geen seizoen- of clubkaart nodig om een kaart te kunnen kopen. De kaartverkoop voor dit duel is gestart. Kaarten kunnen worden aangeschaft via de bovengenoemde kanalen. De internetverkoop loopt tot en met 24 januari. De kaartverkoop via de andere kanalen loopt twee dagen langer door. Op de wedstrijddag zijn de kassa's geopend vanaf 12.30 uur.