Bezoek de Efteling tijdens Eredivisie Dagen

13 januari 2013
FC Utrecht-supporters bezoeken de Efteling tijdens de Eredivisie Dagen voor slechts 16 euro. Kaarten bestel je eenvoudig!

Efteling is de nieuwe official supplier van de Eredivisie. Met de samenwerking laat de Efteling zich zien als 'sponsor van de winterstop'. Jij kunt als supporter van FC Utrecht direct profiteren van deze samenwerking. Tijdens de Eredivisie Dagen in de Efteling bedraagt de toegangsprijs voor voetbalfans geen 32 euro, maar slechts 16 euro.

Tijdens de Eredivisie Dagen staat de Efteling geheel in het teken van voetbal. Van woensdag 13 februari tot en met 1 maart ga jij voor de helft van de gebruikelijke prijs naar de Efteling. Tickets bestel je gemakkelijk en snel door naar de digitale bestelpagina te gaan: - FC UTRECHT -. Vergeet hierbij niet jouw favoriete club FC Utrecht aan te geven. Ook de club profiteert namelijk mee.

Mark van der Maarel en Tommy Oar waren enige weken geleden te gast in de Efteling om te figureren in de commercial van de Eredivisie Dagen. Deze commercial bekijk je binnenkort op de Facebook-pagina van FC Utrecht en op televisie.