Twee weken geleden zijn de inschrijvingen voor de FC Utrecht Meisjesvoetbalschool van start gegaan. Inmiddels zijn er al 24 aanmeldingen in verschillende leeftijdscategorieën. Wil je ook deelnemen aan de FC Utrecht Meisjesvoetbalschool geef je dan snel op want VOL = VOL!

De FC Utrecht Meisjesvoetbalschool is een voetbalschool die op de zondagochtend speciaal voor meisjes in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar en voor keepsters van 10 t/m 16 jaar. Wij bieden voetbaltrainingen van een uur en een kwartier aan die tien zondagochtenden gegeven worden van 10.15 uur tot 11.30 uur door trainers die al veel ervaring hebben in het meisjes– en vrouwenvoetbal. Door de tien weken heen zullen verschillende voetbalthema’s behandeld worden waardoor wij uiteindelijk van de deelneemsters complete voetbalsters willen maken die zich op elk gebied ontwikkeld hebben.

Starterspakket €160,-
- 10x Voetbaltraining inclusief spetterende opening en afsluiting onder leiding van gekwalificeerde trainers
- Een officieel FC Utrecht meisjes voetbalschool tenue (shirt, broekje en sokken)
- Deelnamecertificaat FC Utrecht Meisjesvoetbalschool
- Een vrijkaart voor een FC Utrecht Vrouwen wedstrijd
- Een handtekeningkaart van de FC Utrecht Vrouwen
Kijk voor alle informatie en aanmelden op: http://www.vrouwenvoetbalutrecht.nl/meisjesvoetbalschool
En download hier de flyer van de FC Utrecht Meisjesvoetbalschool