Nick Marsman naar mooiste plekkie op aard

26 juni 2017

Goalie tekent voor één seizoen met optie voor een tweede seizoen

Nick Marsman tekende vanmorgen (maandag) een contract bij FC Utrecht in het bijzijn van Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam, waardoor hij voor één seizoen verbonden is aan de club. Daarnaast bedong FC Utrecht een optie voor een tweede seizoen. De doelverdediger komt transfervrij over van FC Twente, waar hij gedurende zijn zesjarige dienstverband in totaal 117 officiële duels onder de lat stond.
 
Technisch manager/hoofdtrainer Erik ten Hag is content met de nieuwe aanwinst: “Nick brengt veel ervaring naar FC Utrecht. Samen hebben wij een succesvol verleden. Als jeugdspeler won hij met zijn elftallen al titels en met Go Ahead Eagles zijn wij gepromoveerd naar de Eredivisie. Qua leeftijd vertegenwoordigt hij de middengroep. Dit past uitstekend in onze selectie. Hij heeft de individuele kwaliteiten die van meerwaarde zijn en straalt met zijn voorkomen en lengte, rust en gezag uit. Met de komst van Nick hebben wij een sterk keepersbestand voor komend seizoen.” 
 
De 26-jarige doelman genoot zijn jeugdopleiding bij FC Twente. Vanaf 2011 is hij actief bij de eerste selectie van de Enschedese club met een tussenpauze van één seizoen. Nick Marsman verdedigde tijdens seizoen 2012-2013 op huurbasis de clubkleuren van Go Ahead Eagles en met die club beleefde hij samen met Ten Hag de promotie naar de Eredivisie.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres