Nederlaag met VS Onder 23 voor Rubin

14 oktober 2014

Basisplaats voor aanvaller van FC Utrecht in Olympische ploeg van Verenigde Staten.

Aanvaller Rubio Rubin van FC Utrecht speelde vannacht met Verenigde Staten Onder 23 tegen de Olympische ploeg van Brazilië. In Brasilia stond de speler van FC Utrecht in de basis, maar kon hij een 3-0 nederlaag niet voorkomen.

De Olympische equipe van Brazilië, dat de Zomerspelen van 2016 organiseert, kwam via een doelpunt van Luan al snel op een 1-0 voorsprong. Na een goede voorzet van FC Utrecht’s Rubio Rubin was Verenigde Staten Onder 23 dichtbij de gelijkmaker, maar Jordan Morris kreeg de bal niet tegen de touwen.

Na de rust namen de Brazilianen afstand van de Amerikanen. Douglas kopte een kwartier voor tijd de 2-0 binnen en via Vinicius werd het een kleine tien minuten voor het einde 3-0. Dat verschil kon Verenigde Staten Onder 23, waarvoor Rubin een volledige wedstrijd speelde, niet meer verkleinen.

De Amerikaanse voetbalbond hecht veel waarde aan de Olympische Spelen van 2016 en heeft daarom het voornemen om de spelers die in aanmerking komen voor deelname aan dat toernooi op regelmatige basis samen te laten komen voor het afwerken van trainingen en het spelen van wedstrijden.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres