Matchday! Volg vandaag ADO Den Haag - FC Utrecht!

11 augustus 2017

Het is vrijdag, het is wedstrijddag. Ben jij niet in Den Haag vanavond? Plof neer voor de tv, zet de radio aan en vul je second screen met de leukste social media!

Live Twitterverslag via @fcutrechtmatch
Je second screen omtoveren tot een heel tof screen? Daar helpt zeker bij! Vanaf ongeveer 17.30 uur begint de stroom van berichten vanuit de Residentie.

Unieke foto’s en beelden via Instagram Stories en Snapchat
Een uniek en nóg uitgebreider kijkje achter de Haagse schermen? Dat krijg je van FC Utrecht, vanuit het Cars Jeans Stadion, via Instagram Stories en Snapchat. Volg de club op Instagram en Snapchat en zorg ervoor dat je niets mist!

Radioverslag
Ze zijn er altijd bij, dus ook vanavond weer: de vaste volgers van FC Utrecht van RTV Utrecht. Vanuit de perstribune in Den Haag doen ze live verslag van de wedstrijd in het programma Namen & Rugnummers. Tune in!

Win kaarten, voorspel de uitslag
Maak het voor jezelf extra spannend door de uitslag van de wedstrijd te voorspellen op Facebook. Heb je ’t goed, dan maak je kans op 2 vrijkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht - Willem II! Snel doorgeven dus, die voorspelling van jou!

Live op televisie
Last but not least: de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht wordt live uitgezonden door FOX Sports, dat vanuit Den Haag natuurlijk ook een voor- en nabeschouwing op de buis brengt.

De wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht begint vanavond (vrijdag) om 19.00 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres