Mark van der Maarel wint David Di Tommaso Trofee

6 mei 2018

Runner-up is aanvoerder Willem Janssen, Sander van de Streek maakt top drie compleet.

Voor het derde seizoen op rij is de David di Tommaso Trofee gewonnen door een verdediger. Mark van der Maarel ontving vanmiddag (zondag) de publieksprijs uit handen van Audrey di Tommaso, de weduwe van de overleden oud-speler van FC Utrecht naar wie de prijs is genoemd.

Van der Maarel (28) kan op alle posities in de verdediging uit de voeten en speelt de afgelopen maanden steeds op de linkerflank van het veld. De in Arnhem geboren voetballer speelde inmiddels 243 officiële wedstrijden voor FC Utrecht en passeerde dit seizoen de iconische grens van 200 Eredivisiewedstrijden namens FC Utrecht.

Opnieuw dus een verdediger die met de hoofdprijs aan de haal gaat, net als de voorbije twee seizoenen. Toen waren het respectievelijk Giovanni Troupée en Timo Letschert die de prijs in ontvangst namen.

Runner-up dit seizoen is aanvoerder Willem Janssen, die voor het eerst sinds zijn komst naar FC Utrecht in de top 3 is geëindigd in de David di Tommaso Trofee-verkiezing. Plek drie is deze jaargang voor nieuwkomer Sander van de Streek. Een volledig Nederlandse top drie dus. De laatste keer dat dat gebeurde, was in het seizoen 2013/2014. 

_CU18761

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres