LOCATIEWIJZIGING FC Utrecht - FC Antwerp

6 december 2013

Het hoofdveld van USV Elinkwijk is afgekeurd, wij wijken uit naar het KNVB Sportcentrum te Zeist.

Vanavond, 6 december, staat om 19.30 uur de wedstrijd FC Utrecht – FC Antwerp op het programma. Het hoofdveld bij USV Elinkwijk is afgekeurd waardoor wij uitwijken naar het KNVB Sportcentrum te Zeist. Wij zullen spelen bij Rinus Michels dug out met het bijbehorende kunstgrasveld. Hieronder is het adres en de routebeschrijving te vinden. Door de locatiewijziging is deze wedstrijd GRATIS te bezoeken.

Woudenbergseweg 21
3707 HW Zeist
0343 493 242

Routebeschrijving naar het KNVB Sportcentrum te Zeist
Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag:
Op de A12 richting Arnhem neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Zeist. U rijdt nu op de Driebergseweg. Na de spoorwegovergang gaat u bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. Dit is de Laan van Beek en Royen. Deze weg gaat na circa een kilometer over in de Woudenbergseweg. Na ongeveer twee kilometer maakt de weg een scherpe bocht naar rechts (bij afslag Huis ter Heide). Na vijfhonderd meter bevindt zich rechts het KNVB Sportcentrum.

Vanuit de richting Amsterdam:
Op de A2 neemt u bij het knooppunt Oudenrijn bij Utrecht de afslag A12 richting Arnhem. Daarna neemt u de afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Aan het einde van deze afrit gaat u linksaf richting Zeist. U rijdt nu op de Driebergseweg. Na de spoorwegovergang gaat u bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. U bevindt zich nu op de Laan van Beek en Royen. Deze weg gaat na circa een kilometer over in de Woudenbergseweg. Na ongeveer twee kilometer maakt de weg een scherpe bocht naar rechts (bij afslag Huis ter Heide). Na vijfhonderd meter bevindt zich rechts het KNVB Sportcentrum.

Vanuit de richting Arnhem:
Op de A12 richting Utrecht neemt u de afslag Maarsbergen (afrit 22). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Woudenberg. Bij de rotonde, net voor Woudenberg, gaat u linksaf richting Zeist. Deze weg volgt u circa acht kilometer. Na de derde afslag aan de linkerkant bevindt zich na honderd meter aan de linkerkant het KNVB Sportcentrum.

Vanuit de richting Zwolle:
Op de A28 richting Utrecht neemt u de afslag Maarn/Amersfoort-Zuid/Soest (afrit 5). Op deze afslag krijgt u een tweede afslag. U houdt Maarn/Amersfoort-Zuid aan. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf richting Maarn/Doorn. U rijdt nu op de N227. Na het vijfde verkeerslicht (na circa vijf kilometer) gaat u rechtsaf richting Zeist/Austerlitz. Dit is de N224. Na de derde afslag aan de linkerkant bevindt zich na honderd meter aan de linkerkant het KNVB Sportcentrum.

Vanuit de richting 's Hertogenbosch:
U rijdt op de A2 richting Utrecht/Amsterdam. Even voor Vianen neemt u de afslag Utrecht/Almere (A27). U neemt vervolgens de A12 richting Arnhem afslag Driebergen/Zeist (afrit 20). Aan het einde vande afrit gaat u linksaf richting Zeist. U rijdt nu op de Driebergseweg. Na de spoorwegovergang gaat u bij het tweede verkeerslicht rechtsaf. U bevindt zich nu op de Laan van Beek en Royen. Deze weg gaat na circa een kilometer over in de Woudenbergseweg. Na ongeveer twee kilometer maakt de weg een scherpe bocht naar rechts (bij afslag Huis ter Heide). Na vijfhonderd meter bevindt zich aan de rechterkant het KNVB Sportcentrum.

Openbaar vervoer:
Neem vanaf Centraal Station Utrecht de trein richting treinstation Driebergen/Zeist. Stap vervolgens in de bus richting busstation Zeist. Lijn 55 (richting Doorn) komt daarna langs het KNVB Sportcentrum. Ook kunt u vanaf station Driebergen/Zeist eventueel een taxi (Taxi Hoek, 030-2622777 of 0343-534444) nemen.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres