Kom naar FC Utrecht-PSV

8 december 2013

De laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2013 is de topper tegen PSV. Kom naar dit duel op zondag 15 december.

FC Utrecht is de beste thuisploeg van 2013. Om het kalenderjaar in stijl af te sluiten, is de steun van het publiek nodig in de topper van volgende week zondag tegen PSV. Het duel wordt zondagmiddag om 16:30 uur gespeeld in Stadion Galgenwaard.

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (s)cc kunnen maximaal zes kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshopinternet en TicketBox. De verkoop via internet loopt uiterlijk tot en met donderdag 12 december, via de overige kanalen tot en met zaterdag 14 december. Ook op de wedstrijddag is de stadionkassa vanaf 14:30 uur geopend.

Vouchers waarderingsevenement
Seizoenkaarthouders die meer dan tien jaar een seizoenkaart hadden, kregen op het waarderingsevenement tien kortingsvouchers. Met deze voucher krijg je 50% korting op een toegangsbewijs voor deze wedstrijd. Dus neem iemand mee naar het duel tegen PSV en laat hem of haar zien waarom jij al meer dan tien jaar geen thuiswedstrijd van FC Utrecht wilt missen. LET OP: Deze vouchers zijn NIET op de wedstrijddag in te wisselen en slechts in te leveren bij de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard.

Junior Tiger Setjes
Junior Tigerleden kunnen tot en met maandag 9 december online een Junior Tiger Setje bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met donderdag 12 december te koop via de FC Utrecht Fanshop. Junior Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Tiger Setjes
Ook de Tigerleden kunnen tot en met maandag 9 december online een Tiger Setje (2 kaarten voor € 25,-) bestellen voor deze wedstrijd. Deze setjes zijn ook tot en met donderdag 12 december te koop via de FC Utrecht Fanshop. Tiger Setjes zijn niet verkrijgbaar op de wedstrijddag.

Parkeerkaart
Voor deze wedstrijd kunnen vanaf 23 november ook losse parkeerkaarten besteld worden voor P3 (Parkeergarage Sporthal). De kaarten kosten € 15,- per stuk.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres