Wedstrijdkaarten

Junior Tigers

Ben jij lid van de Junior Tigers Kidsclub? Dan bezoek jij samen met je begeleider voor slechts €20,- een wedstrijd van FC Utrecht (met uitzondering van wedstrijden tegen de top 3). Een zogenoemd Junior Tiger-setje bestaat uit één wedstrijdkaart voor jezelf en één wedstrijdkaart voor je begeleider. Dit setje is geldig voor de Cityside en de Bunnikside. Dit kan op vertoon van jouw ledenpasje in de fysieke Fanshop van FC Utrecht, of online via onze website.

Veel plezier bij de wedstrijd en schrrrrrreeuw FC Utrecht naar de overwinning!

Hoe bestel jij een Junior Tiger-setje online?
Belangrijk: Zorg dat je bent gekoppeld aan het Junior Tiger lid. Is dat niet het geval? Ga naar je eigen account en onder het tabje 'Familie & Vrienden' kan je het Junior Tiger-lid aan jouw account koppelen. Dit kan in het volgende scherm:

Vrienden-of-familie-toevoegen

Na het inloggen in je account en het koppelen van jou en het Junior Tigers-lid, klik je rechtsboven in je account op 'Wedstrijdoverzicht'.

Kids-Club-Wedstrijdkaarten

Je krijgt nu een lijst met wedstrijden te zien waar je een kaartje voor kan kopen. Kies de wedstrijd waar je een Junior Tiger setje voor wilt bestellen door op de knop 'Kaartverkoop' te klikken bij desbetreffende wedstrijd. Je ziet dan onderstaande afbeelding. Je kan kiezen voor een vak in de City- of Bunnikzijde door op het vak te klikken.

Vak-kiezen

Vervolgens klik je op de blauwe knop 'Laat mij zelf plaatsen kiezen'.

Zelf-plaats-kiezen

Je krijgt dan de plattegrond van het gekozen vak zichtbaar. Vink de stoelen aan waar je tickets voor wilt kopen. Indien je meerdere Junior Tiger setjes wilt bestellen, doe je dit in veelvoud van twee. Je kan maar één setje bestellen per Junior Tiger. Vervolgens selecteer je per stoel het juiste prijstype (1x Junior Tiger jeugd en 1x Junior Tiger begeleider) en klik je op de knop ‘Verder gaan met jouw bestelling’.

Stoeltjes-kiezen

Daarna zie je onderstaand scherm: Kies bij 'Eigenaar' voor de gekoppelde Junior Tiger lid en doe dat bij zowel het kaartje met prijstype Junior Tiger jeugd als bij Junior Tiger begeleider.

Naam-kiezen-Junior-Tiger

Als bij beide regels het Junior Tiger lid is ingevuld, zie je dat de prijzen zijn aangepast en je € 20,- moet afrekenen voor het Junior Tiger setje.

Prijs-kaartjes

Mocht je meerdere setjes in één keer willen kopen, zorg er dan voor dat voor de volgende twee stoelen een ander Junior Tiger lid is ingevuld. Zo kan je in één keer meerdere setjes naast elkaar bestellen. Zorg er dus voor dat je per setje een ander Junior Tiger lid hebt geselecteerd. Als je alles goed hebt toegewezen en de prijs correct is, kan je de bestelling verder afhandelen.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres