FC Utrecht versterkt zich met Sander van de Streek

2 juni 2017

Middenvelder keert bij FC Utrecht terug naar de Eredivisie

Sander van de Streek (24) is vanaf 1 juli vier seizoenen lang te bewonderen in het rood-wit van FC Utrecht. Van de Streek komt over van S.C. Cambuur, waar hij nog een doorlopende verbintenis had. Met deze aankoop kan FC Utrecht opnieuw een target afvinken op haar wensenlijstje.
 
Technisch manager/hoofdtrainer Erik ten Hag is tevreden met de komst van de dynamische middenvelder: “Sander is een waardevolle toevoeging aan onze selectie, onder meer door zijn aanvallende potentie. Hij is een type met goed gevoel voor de ruimte en is buitengewoon doelgericht in de eindfase van de aanval.”

Van de Streek beleefde dit seizoen zijn beste jaar bij Cambuur. De middenvelder maakte maar liefst 22 doelpunten voor de Friezen en kroonde zich daarmee tot clubtopscorer. Van de Streek won jongstleden april twee Bronzen Stieren in de Jupiler League; een als topscorer van de vierde periode en een voor beste speler.

Jordy Zuidam, die als FC Utrecht Directeur Voetbalzaken de onderhandelingen voerde met S.C. Cambuur, is content met de transfer: "Alles viel snel op zijn plek, voor zowel de clubs als voor de speler."

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres