FC Utrecht sluit deal met De Gouden Pitch

11 december 2013

FC Utrecht Business en De Gouden Pitch hebben een overeenkomst getekend. In deze video presenteren bedrijven zich in één minuut.

FC Utrecht en De Gouden Pitch hebben een overeenkomst met elkaar getekend. Een mooi begin van een hopelijk lange en vruchtbare samenwerking. FC Utrecht is continue op zoek naar creatieve mogelijkheden om het netwerken voor zijn leden van de FC Utrecht Business Club te bevorderen.

Susan Rastin, eigenaar van De Gouden Pitch, heeft een uniek filmconcept ontwikkeld waarbij bedrijven voor een zeer betaalbare prijs een professionele bedrijfsfilm kunnen maken. In precies één minuut presenteert het bedrijf en de ondernemer zich.

Samen met de opdrachtgever wordt naar de inhoud van de pitch gekeken en wordt deze geoptimaliseerd. Vervolgens worden op locatie professionele filmopnames gemaakt en tevens gemonteerd, waarna uw Gouden Pitch voor u beschikbaar is. Deze Gouden Pitch is zichtbaar op www.degoudenpitch.nl. Het materiaal is ook vrij te gebruiken om op de eigen website en social media te zetten.

FC Utrecht Pitch
Omdat FC Utrecht Business het belangrijk vindt dat leden van elkaar weten wie zij zijn en wat ze doen, plaatsen wij uw Gouden Pitch op website van FC Utrecht Business als “Ondernemer van de Week”. Deze ondernemer krijgt tevens extra aandacht tijdens evenementen van FC Utrecht Business en in de nieuwsbrief.

Aanbieding
Kijk -HIER- voor de speciale aanbieding voor leden van FC Utrecht Business.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres