Vandaag staat een uitwedstrijd tegen SC Heerenveen O15 op het programma.

FC Utrecht O15 speelde al twee keer eerder dit seizoen tegen SC Heerenveen, thuis voor de competitie speelde beide ploegen gelijk tegen elkaar, in de beker wist FC Utrecht een 1-2 overwinningte pakken in en tegen Heerenveen.

FC Utrecht geeft over de gehele wedstrijd weinig kansen weg tegen Heerenveen. In de eerste helft staat FC Utrecht verdedigend niet zoals het hoort te staan, waardoor SC Heerenveen goed meekomt met het spel vanFC Utrecht. Wel komt FC Utrecht op een 0-1 voorsprongin Heerenveen, uit een hoekschop wordt de bal doorgekopt en uiteindelijk ook binnengekopt door de speler van FC Utrecht. Naast de goal van FC Utrecht, is het de keeper van SC Heerenveen die een doelpuntvoorkomt door een 1 op 1 kans te stoppen van FC Utrecht.

In de tweede helft van de wedstrijd staat FC Utrecht verdedigend beter en worden er aanvallend betere keuzes gemaakt. Ondanks dat FC Utrecht beter opgesteld staat, is het SC Heerenveen dat de bal op de latschiet. Verder dan dit komt SC Heerenveen niet enis het FC Utrecht die de wedstrijd beslist met een tweede treffer. De bal wordt vanaf de zijkant naar de spits gespeeld, deze wint het duel enschiet de bal in het doel van de tegenstander. FC Utrecht O15 neemt de drie punten mee naar huis.

Maandag zal er getraind worden en dinsdag staat alweer de volgende tegenstander te wachten. Dan is het vv BennekomC1 die op bezoek komt voor een oefenwedstrijdtegen de combinatie FC Utrecht O14/O15.

SC Heerenveen O15 - FC Utrecht O15 1-0 (1-0)
`13    1-0    Speler FC Utrecht
`32    2-0    Speler FC Utrecht