FC Utrecht O15 speelde vandaag tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente. FC Utrecht versloeg de nummer voorlaatst in de stand met 3-2 en klimt naar de 5e plaats op de ranglijst.De wedstrijd begon heel goed voor ons, in de 6e minuut een bal van helemaal rechts en met de wind mee, 1-0. In de 12e minuut een strafschop voor Twente, 1-1. Niet lang daarna, in de 13e minuut komen we alweer op voorsprong, 2-1. Weer kwam Twente langszij, in de 16e minuut 2-2. De koek was nog niet op, in de 20e minuut werd het 3-2 uit een strafschop. Hierna waren er nog wat kansen voor beide teams in de eerste helft.De tweede helft begonnen we niet goed.

Twente kwam goed uit de kleedkamer en zette ons onder druk. FC Utrecht  speelde af en toe slordig,  daardoor kreeg Twente nog wat kansen. Tegen het einde van de wedstrijd kwamen we wel weer terug in de wedstrijd.

Eerste helft leuk voor het publiek, tweede helft iets minder, toch bleven de drie punten in Utrecht.

FC Utrecht O15 (C1) - VA FC Twente C1   3-2