Na een goede wedstrijd tegen ADO Den Haag uit was hetvandaag zaak om die goede lijn door te trekken tegen PSV die op bezoek kwam inUtrecht. De groep heeft een goede trainingsweek achter de rug  dus we waren gematigd optimistisch.

In het eerste deel van de eerste helft was het verzorgdeopbouwende spel in het voordeel van de utrechtse formatie. Naarmate dewedstrijd vorderde werd het spel slordiger en verloren we vaak de 2ebal ,  en zo schoof PSV langzaam oprichting het Utrecht doel waar na een utrechtse verdedigingsfout PSV de scorekon openen, 0-1. In de voortzetting was Utrecht regelmatig weer op de helft vanPSV maar het ontbrak aan doelkansen.

De 2e helft werd gestart zoals we geëindigd warenna 35 minuten echter na hadden we na 3 minuten een hele goede scoringskans. Helaaswerd deze niet verzilverd. Kort daarop volgde de 0-2 op het scorebord. In de 5e minuut na de rust volgde een fouteinschatting door de verdediging waardoor de eindhovense aanvaller de bal koelbloedigin het netje kon schieten. Ondanks deze tegenvaller zette de ploeg alles op alles omalsnog een goed resultaat neer te zetten. Wat van de week wel in de traininglukte, lukte vandaag niet. Naarmate de wedstrijd richting het einde van dewedstrijd ging werd de druk op het doel van PSV groter. Na enkele kleinekansjes kon de 1-2 dan in de 62e minuut nog op het scorebord gezetworden maar met nog enkele minuten te spelen werden er pogingen gedaan echter zonderresultaat.

Er is vandaag keihard gewerkt maar we zijn in een paar momentenafgestraft.Helaas konden we vandaag geen punten in Utrecht houden. Nuweer goed trainen aankomende week om in de volgende wedstrijd tegen NECNijmegen wel de punten te pakken. Succes. overige uitslagen en stand