FC Utrecht O14 speelde zondag de uitwedstrijd tegen NAC Breda. Na een 0-1 ruststand wist FC Utrecht, deze competitiewedstrijd, uiteindelijk met 1-2 te winnen.Het was bij het eerste fluitsignaal dat FC Utrecht O14 de boventoon voerde tegen NAC O14. Er werd vanaf de eerste minuut gelijk goed druk gezet en NAC voetbalde alleen maar achteruit.  Utrecht was dominant en fel, NAC kreeg weinig ruimte om het spel naar zich toe te trekken. Dit was het Utrecht spel wat de afgelopen 2 weken werd gemist.

Gevoetbald werd er met het koppie en Utrecht kom heel gemakkelijk de vrije man vinden. Waar het de laatste wedstrijden vooral op het middenveld werd uitgevochten werd er nu heel goed gebruik gemaakt van de buitenspelers. In de 14de minuut kreeg Utrecht een vrije bal vanaf rechts, deze werd bij de 2de paal teruggelegd en was het voor de spits een koud kunstje op de 0-1 op het bord te krijgen. Gezien het spelbeeld geheel terecht. Utrecht kreeg veel kansen maar kon geen grotere afstand nemen.

In de 2de helft hetzelfde beeld ware het niet dat NAC een corner kreeg en heel gemakkelijk 1-1 kon scoren in de 52ste minuut. De jongens waren heel even van de leg, het werd rommelig en Utrecht wilde te gehaast naar voren, dit resulteerde in slordig voetbal en het niet nakomen van de afspraken, Utrecht herpakte zich en ging op zoek naar de winnende treffer. De 1-2 viel in de 64ste minuut een schot vanaf de rand 16. De bal belande via een speler van NAC in de netten. Een zeer terecht overwinning. Dit geeft veel vertrouwen voor de aankomende week.

NAC Breda O14 - FC Utrecht O14 (C2)   1-2 (0-1)