Het was een compleet andere wedstrijd dan vorige week. Tegen VVV was het mat en tam en weing lef, maar tegen AZ O14 was er vanaf het eerste fluitsignaal ongelooflijk veel inzet en agressie.

Utrecht domineerde de wedstrijd en in de 03 de minuut pakt de thuisploeg al snel de voorsprong. Een corner vanaf rechts en een prachtige kopbal bracht de 1-0 op de borden. Een betere start had Utrecht zich niet kunnen wensen en wat een verschil met vorige week. AZ O14 kwam absoluut niet in zijn spel. De spelers gaven heel veel druk op de tegenstander. AZ kwam niet toe aan opbouwen.
In de 28ste minuut was er een kopie van de 1ste goal. Vanuit een corner scoorde onze centrale laatste man zijn tweede doelpunt en de 2-0 was een feit. De 2de helft had AZ flink wat wijzigingen doorgevoerd. Zeker de eerste 10 minuten was de veldverhouding compleet veranderd en speelde AZ heel compact. Utrecht gaf weining druk naar voren daardoor kon AZ flink wat terreinwinst pakken. Kansen waren er minimaal. In de 39ste minuut een bal op de lat na een prachtige safe van de Utrecht keeper.Dat was het enige wapenfeit van de kant van AZ.

Utrecht speelde de 2de helft zeer professioneel. De eindstand werd uiteindelijk 3-0. In de 55ste minuut een prachtige vrije bal vanaf 20 meter feilloos ingeschoten door onze spits. De drie punten zeer terecht in Utrecht gehouden. Als slagroom op de kers gingen de jongens na de wedstrijd richting Loosdrecht voor het jaarlijkse teamuitje. Het was een groot succes. A.s. zaterdag komen de spelers van Roda46 uit Leusden op bezoek voor de bekerkraker. A.s. dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen een Zweedse ploeg. Een pittige maar weer een zeer leerzame week voor de boeg.