Vandaag begint FC Utrecht O10 weer aan een nieuwe competitieronde, en we treffen gelijk een oude bekende. SCH`44 is namelijk de tegenstander van vandaag, vorige wedstrijd was erg spannend en eindige na een 2-4 achterstand uiteindelijk in 10-4 in het voordeelvan FC Utrecht, dus dat beloofd veel goeds.

SCH`44 begint gelijk goed aan de wedstrijd, ze komen een paar keer gevaarlijk voor het doel, maar goals levert het echter niet op. Na de sterke openingsfase van SCH`44 kan FC Utrecht de wedstrijd steeds meer naar zich toetrekken. FC Utrecht komt er vaakdoor heen met mooi combinatiespel of een goede individuele actie, het vizier staat echter nog niet helemaal op scherp. De bal gaat er de hele tijd net niet in, de uitblinkende keeper van SCH`44 blijkt keer op keer een sta in de weg. En de goude regel bij voetbalis toch als hij niet aan de ene kant valt, dan valt hij wel aan de andere kant. En zo gebeurde het ook, want 5 minuten voor de rust komt SCH`44 op voorsprong. Ondanks de dominantie gaat FC Utrecht toch rusten met een achterstand.

In de rust wordt er gewezen op het goede spel, alleen het zelf belonen met doelpunten moet nu nog komen. Vol goede moed gaan de mannen van FC Utrecht weer het veld in. Ook nu is FC Utrecht meer in balbezit, maar het is weer SCH`44 dat scoort. Het zit FCUtrecht qua afronding vandaag ook echt niet mee, de lat wordt een paar keer getroffen en schoten gaan net over. Uiteindelijk deelt SCH`44 de genadeklap uit door 2 keer te scoren. Zo is de eindstand 0-4. FC Utrechtkan tevreden zijn over het getoonde spel,en dat positief gevoel kan meegenomen worden naar de volgende wedstrijd.