Extra koopavond in FC Utrecht Fanshop

4 december 2013

De FC Utrecht Fanshop is woensdag tot 20:00 uur geopend om jouw cadeaus voor pakjesavond te kunnen kopen.

Woensdagavond 4 december is de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard extra lang open. Tijdens deze extra koopavond kun je tot 20:00 uur op het laatste moment nog jouw sinterklaascadeaus kopen. Uiteraard zijn er allerlei leuke en feestelijke cadeaus te verkrijgen.

50% korting
Wil je jezelf of iemand anders goed voorbereiden op de koude winteravonden? Koop dan de FC Utrecht-handschoenen en -muts. Ook kun je ervoor zorgen dat jij of iemand anders het ’s nachts niet koud hoeft te hebben. Want je koopt nu een FC Utrecht-dekbedovertrek met maar liefst 50% korting. Naast bovengenoemde artikelen zijn tal van andere cadeaus te koop, zoals winterjassen, wedstrijdshirts, trainingspakken, truien en ballen. Kom dus snel naar de FC Utrecht Fanshop, want voor de voordelige feestmaandartikelen geldt op=op.

Halve seizoenkaart
Natuurlijk is het mogelijk om de voordelige halve seizoenkaart kopen. Dat is een verrassing waar je heel lang plezier van hebt. Met de halve seizoenkaart krijg je toegang tot alle acht thuiswedstrijden in de Eredivisie die FC Utrecht na de winterstop speelt. Hiertoe behoren onder meer de topwedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en FC Twente! 

Openingstijden
Bekijk de reguliere openingstijden van de FC Utrecht Fanshop. Donderdag 5 december sluit de FC Utrecht Fanshop in verband met pakjesavond om 17.00 uur. 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres