In december nog beloond met een Michelin ster, vorige week woensdag het decor van de Directors Day van FC Utrecht: Restaurant De Hoefslag. Met chef-kok Karl van Baggem in de keuken bood het restaurant de gasten een culinaire ervaring.

De Hoefslag, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving van Bosch en Duin, is één van de vele schitterende locaties die de gebroeders Peek met hun bedrijf Brothers Horeca Groep in hun portefeuille hebben. Dit onlangs verbouwde restaurant bracht bij binnenkomst alvast de smaakpappillen van de gasten op gang door middel van het serveren van een heerlijk frisse gin-tonic cocktail.

Nadat de gasten een plekje hadden kunnen vinden, heetten Algemeen Directeur Wilco van Schaik en sterrenchef Karl van Baggem de gasten van harte welkom. Onder andere de overeenkomst tussen een trainer van een voetbalteam en een chefkok in de keuken werden besproken. Van Baggem: “Elke dag moeten ook ik en mijn team ontzettend scherp zijn.”

Vervolgens konden de smaakpapillen van de aanwezige écht aan het werk. Ze kregen een viergangen menu voorgeschoteld met diverse bijzondere ingrediënten zoals: bergamot, kailan, bundelzwam en schorseneer. De gerechten waren niet alleen een lust voor de mond, maar zeker ook voor het oog. Prachtig opgemaakte gerechten en diverse kleurrijke combinaties werden aan de gasten voorgeschoteld.

Ook bij Thomas Eterman, Director Mid Corporates Midden Nederland van de ING viel het diner, maar ook de rest van de avond in de smaak:  “Ik verwachtte een zoals altijd goed verzorgde avond en het weer ontmoeten van leuke mensen. En de verwachtingen werden weer eens overtroffen, heerlijk eten op een toplocatie, heel hard gelachen en mooie gesprekken gehad aan tafel. Ik reed met meer energie en een glimlach naar huis. FC Utrecht, bedankt!”

Onder het genot van een glas whisky en een heerlijke sigaar van sigarenspeciaalzaak De Ouden Tijd, konden de gasten terugkijken op een gezellige, maar vooral smaakvolle Directors Day.