De Lange wint weer met Oranje Onder 17

20 oktober 2014

Verdediger van FC Utrecht O17 speelt opnieuw volledige EK-kwalificatie-interland.

Met Oranje Onder 17 heeft Jelle de Lange zich geplaatst voor de Eliteronde, waarin startbewijzen voor het Europees Kampioenschap te verdelen zijn. De verdediger van FC Utrecht O17 speelde gisteren (zondag) opnieuw een volledige wedstrijd met de grootste talenten van Nederland uit zijn leeftijdscategorie.

In die wedstrijd, de tweede in deze groepsfase voor Oranje Onder 17, rekenden de Nederlanders af met Malta Onder 17. Dat moest, door een goal van Shurendo Janga, met 1-0 buigen voor Oranje Onder 17, waarvoor De Lange belangrijk verdedigend werk verrichtte toen de spits uit Malta in kansrijke positie kwam.

Eind vorige week won Oranje Onder 17, ook toen met De Lange de volledige negentig minuten binnen de lijnen, met 2-0 van Finland Onder 17. Woensdag treffen de Nederlanders gastploeg Servië Onder 17. Dat speelde ook al tegen Finland Onder 17 en Malta Onder 17 en won beide duels met 1-0. Daardoor zijn ook de Servische talenten verzekerd van deelname aan de Eliteronde en staat bij het treffen van woensdag vooral de eer op het spel.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres