David Jensen opnieuw favoriet van de Junior Tigers

11 mei 2017

Keeper ontvangt voor de tweede maal dit seizoen Junior Tigers trofee

In de maand april hebben de Junior Tigers maar liefst drie keer de helden in Stadion Galgenwaard kunnen zien. Met de ruime meerderheid van de stemmen bleek David Jensen de grootste held van de Kidsclubleden. Opnieuw werd hij verkozen tot beste speler van de maand.

In januari was het eveneens Jensen die de bokaal in ontvangst mocht nemen. Gisteren, op woensdagmiddag 10 mei, ontving hij de beker voor de maand april. Junior Tiger Denzel van Holland (12 jaar) uit Maarssen was één van de stemmers voor de goalie. Hij mocht de Deense keeper de beker overhandigen.

Op het hoofdveld van Sportcomplex Zoudenbalch namen Denzel en David Jensen plaats in de dug-out. Snel werd duidelijk dat Denzel een échte FC Utrecht-supporter is. Alle namen van de selectie, inclusief rugnummers, wist hij te benoemen. Daarnaast had hij een aantal vragen voor David Jensen, zoals: “Waar zou je nog ooit willen voetballen?”. Dat was de Engelse of Duitse competitie. En zijn favoriete club? Dat is toch Manchester United!

David Jensen had nog een verrassing voor Denzel, als dank voor zijn stem. De Junior Tiger ontving een paar van zijn keepershandschoenen. Uiteraard trok Denzel deze, samen met het keepersshirt dat hij van de Junior Tigers Kidsclub ontving, direct aan.

Wil jij eind juni (in verband met einde competitie) de award aan de Speler van de Maand mei uitreiken? Stem dan deze maand op jouw idool en wie weet krijg jij binnenkort wel een uitnodiging in je mailbox!

Eregalerij Junior Tigers Speler van de Maand
Augustus - Sébastien Haller
September - Richairo Zivkovic
Oktober - Nacer Barazite
November - Sofyan Amrabat
December - Yassin Ayoub
Januari - David Jensen
Februari - Giovanni Troupée
Maart - Willem Janssen
April - David Jensen

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres