Media

Voor FC Utrecht zijn de contacten met de media van grote waarde.

Tamara Bouwmans
PR Coördinator

Telefoon: 030 888 5500
Email:

FC Utrecht persaccreditaties

Om journalisten zo optimaal mogelijk te laten werken rondom de thuiswedstrijden van FC Utrecht is accreditatiebeleid van toepassing. Aanleiding is de beperkte ruimte op de perstribune in Stadion Galgenwaard en de groeiende belangstelling van de sportpers.

Alle journalisten die aanwezig willen zijn bij een thuiswedstrijd van FC Utrecht, dienen zich voorafgaand aan te melden via een e-mail naar . Dit geldt zowel voor leden van de NSP als journalisten die niet zijn aangesloten bij deze beroepsorganisatie.

Voor zondagwedstrijden moet deze aanmelding voor donderdagochtend 12.00 uur binnen zijn op het genoemde e-mailadres. Speelt FC Utrecht op zaterdag, dan is woensdag 12.00 uur het moment. Wanneer de wedstrijd op woensdag wordt gespeeld, dan geldt maandag 12.00 uur als laatste aanmeldmogelijkheid. 

Parkeren

Op de dag dat de aanmelding voor de komende wedstrijd sluit, ontvangen de journalisten antwoord of de accreditatie wordt toegekend. Zo ja, dan krijgen ze een accreditatie die toegang geeft tot de perskamer en hen, indien nodig, recht geeft op een parkeerplaats. Op het accreditatiebewijs (e-mail) staat duidelijk de parkeermogelijkheid vermeld: P1 (voor de hoofdingang en achter de Bunnikside) of P3 (Dit is de parkeergarage Galgenwaard, onder de grote witte torenflat naast het BP tankstation).

Bij binnenkomst van de perskamer ontvangen journalisten op basis van hun accreditatie een toegangskaart tot de perskamer. Deze dient tevens als plaatsbewijs voor de perstribune en geeft na afloop van de wedstrijd eveneens toegang tot de mixed zone. Deze gang van zaken wordt ook gehanteerd bij de wedstrijden waar voorheen de accreditaties via de NSP verliepen, te weten Ajax, PSV, Feyenoord en FC Twente.

Binnen het huidige accreditatiebeleid van FC Utrecht hebben leden van de Nederlandse Sport Pers vanzelfsprekend een streepje voor ten opzichte van niet aangesloten journalisten.

Fotografen

Fotografen die aanwezig willen zijn bij de wedstrijden van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard kunnen op vertoon van een NSP-fotopas toegang krijgen tot de wedstrijden. Hoewel zij in principe altijd welkom zijn, verzoeken wij de fotografen vriendelijk om zich vooraf bij ons te melden via . Dit heeft vooral te maken met het goed laten verlopen van het parkeren rondom het stadion. 

Fotografen die niet zijn aangesloten bij de NSP, moeten van tevoren een verzoek indienen om de wedstrijd bij te wonen. Zij krijgen bij toekenning van het verzoek een fotoaccreditatie met daarop de parkeerplaats waar ze moeten parkeren.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres