Voetbalschool

Beleef tijdens de FC Utrecht Voetbalschool hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Dé trainingen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

Voor wie?

Deelname is voor jongens en meisjes van 6 tot en met 17 jaar. Dit geldt voor zowel de voetbal- als de keepersschool. Je wordt getraind door echte trainers o.a. van FC Utrecht! Bij de veldspelers en keepers proberen we zoveel mogelijk twee trainers op de groepjes te plaatsen, zodat je nog meer de aandacht krijgt.

Wanneer is het?

Periode Locatie
Blaricum Voorjaar 2021
Driebergen Voorjaar 2021

 

Wat krijg je?

Het Nike FC Utrecht trainingstenue is bij de prijs inbegrepen; voor de veldspelers een shirt, broekje en sokken! Keepers krijgen een shirt met lange mouwen.

Waar?

Locaties voor de FC Utrecht Voetbalschool in het najaar zijn nog niet bekend.

SCHRIJF JE IN VOOR DE VOETBALSCHOOL

VISIE

De FC Utrecht Experience organiseert leuke en leerzame voetbalevenementen ter bevordering van plezier, ontwikkeling en prestatie van jeugdspelers en jeugdtrainers in de regio Utrecht.

Lees hier meer over onze visie

CONTACT

Heb je vragen over de evenementen die de FC Utrecht Experience organiseert?

NEEM CONTACT OP