Voetbalkampen

Beleef tijdens de FC Utrecht Voetbalkampen hoe het is om te trainen bij de FC Utrecht Academie. Dé voetbalkampen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

Voor wie?

De FC Utrecht Voetbalkampen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. Jongens én meiden. Veldspelers én keepers. Leuk, leerzaam en uitdagend voor elk niveau.

De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd.

Wie zijn de trainers?

De Voetbalkampen worden geleid door trainers van de jeugdafdeling van FC Utrecht, de FC Utrecht Academie. De trainers zijn jeugdtrainers van clubs uit de regio, die door FC Utrecht extra worden opgeleid.

Wat is het programma?

Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en inspirerende en leuke activiteiten. Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

Tijd Activiteit
09.00 uur Ontvangst
09.15 uur Welkomstwoordje en warming-up
09.30 uur Trainingsprogramma met fruit- en drinkpauze
12.00 uur Lunch
13.00 uur Training
14.30 uur Toernooi
16.00 uur Ophalen door ouders
Locatie Datum
Mijdrecht Meivakantie - 3 en 4 mei
Utrecht

Meivakantie - 3 t/m 5 mei

Utrecht (meiden)

Meivakantie - 3 en 4 mei

Culemborg

Meivakantie - 6 en 7 mei

Rhenen

Meivakantie - 6 en 7 mei

Veenendaal

Zomervakantie - 19 en 20 juli

Utrecht

Zomervakantie - 19 t/m 21 juli

Utrecht

Zomervakantie - 22 en 23 juli

Utrecht (meiden)

Zomervakantie - 22 en 23 juli

Bussum

Zomervakantie - 19 en 20 augustus

Ijsselstein

Zomervakantie - 26 en 27 augustus

Soest

Zomervakantie - 26 en 27 augustus

Wat krijg je?

Lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Bij dit evenement is het Nike FC Utrecht trainingstenue verplicht. Mocht het tenue al in bezit zijn, dan kan hoef je tijdens het aanmelden geen €25,- te betalen.​

Visie

De FC Utrecht Experience organiseert leuke en leerzame voetbalevenementen ter bevordering van plezier, ontwikkeling en prestatie van jeugdspelers en jeugdtrainers in de regio Utrecht.

Lees hier meer over onze visie

Contact

Heb je vragen over de evenementen die de FC Utrecht Experience organiseert? Of lijkt het je leuk als er ook op jouw club een FC Utrecht Voetbalkamp wordt georganiseerd?

NEEM CONTACT OP