Wissel! Football Makes It Happen voor Tele2

25 februari 2018

FC Utrecht speelde vandaag met 'Football Makes it Happen' op het shirt tegen FC Twente.

Tele2 stond vandaag (zondag) haar plekje op het shirt van FC Utrecht af. De voetballers uit de Domstad speelden tegen FC Twente met Football Makes It Happen op hun rug.
 
Dat was niet het enige. Ook op de LED-boarding langs het veld stond de naam van de stichting, die kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking of ernstige ziekte ondersteunt. Tele2 werkte mee aan de wissel, omdat de organisatie het goede doel graag een kans bood om haar naamsbekendheid te vergroten.
 
“Een schitterend gebaar van Tele2”, vindt Henk Schieveen, voorzitter van Football Makes It Happen. “Meer promotie betekent meer bekendheid en hopelijk meer steun voor kinderen die het keihard nodig hebben.” Football Makes It Happen veilt voetbalshirts via Facebook (Bieden op gedragen voetbalshirts), organiseert Meet & Greets met voetballers, verkoopt merchandise en krijgt donaties. Met het geld worden kinderen op verschillende manieren geholpen. Denk aan de financiering van een therapie, een onvergetelijk uitje of speciale hulpmiddelen.
 
De stichting bestaat nog maar een paar jaar, maar heeft al voor menig kind veel kunnen betekenen. Een aantal bekende en onbekende ambassadeurs zet zich belangeloos in voor de stichting.

header_ms18022559795

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres