Jan de Zeeuw nieuwe gastheer Directors Lounge

10 augustus 2017

Met ingang van de wedstrijd FC Utrecht - Willem II heeft de Directors Lounge in Stadion Galgenwaard een nieuwe gastheer. 

Met ingang van de wedstrijd FC Utrecht - Willem II op zondag 20 augustus aanstaande heeft de Directors Lounge in Stadion Galgenwaard een nieuwe gastheer: Jan de Zeeuw van Interim2day.

In de Directors Lounge biedt FC Utrecht bedrijven, kenniscentra en overheidsinstanties in de provincie Utrecht de gelegenheid elkaar exclusief op directieniveau te ontmoeten. Voetbal is daarbij het verbindende element. Bedrijven genieten van een informeel, maar culinair hoogwaardig diner vervaardigt door een privé-kok in een sfeervol ingerichte ruimte.

De Zeeuw is, als eigenaar van Interim2day, iedere dag betrokken bij het contact met de klant en de continue verbetering hiervan. Hij is de verbinding tussen de strategische visie van een directie en de concrete uitvoering daarvan op de werkvloer.
Daarom is de Zeeuw ook erg trots dat hij komend seizoen gastheer van de Directors lounge mag zijn. Het aangename met het nuttige verenigen: ‘Goede hospitality betekent voor mij ‘het gevoel van thuiskomen’. Bij FC Utrecht slagen ze erin om mij dat gevoel te geven. Een warm welkom, bekende gezichten en vermaakt worden met goed eten, drinken en uiteraard attractief voetbal!’

Aan bovenstaand gevoel gaat de Zeeuw nu zijn bijdrage leveren. Om zowel binnen de Directors Lounge als buiten het stadion mensen bij elkaar te brengen, die iets voor elkaar kunnen betekenen. Met als centraal thema: FC Utrecht en Utrecht.

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres