Vergaderen & Vitaliteit

Stadion Galgenwaard is naast een prachtig stadion ook een uitstekende locatie om te vergaderen of om een event te organiseren. Wilt u bijvoorbeeld vergaderen in de kleedkamer van FC Utrecht of een complete teambuildingsdag organiseren? Dan is Stadion Galgenwaard, gelegen in het midden van land, de perfecte plek! Lees hieronder meer over de diverse mogelijkheden. 

Galgenwaard Events

Zelf iets organiseren? Galgenwaard Events is beschikbaar voor zakelijke én privé gezelschappen, vanaf 2 tot circa 2500 gasten. Boek de verschillende binnen- en buitenruimtes voor vergaderingen, diners, borrels, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten.

Lees meer
230919 131849 FCUBNLL 2048Px

FC Utrecht Experience

Bij FC Utrecht vinden wij het belangrijk dat bedrijven zich ontwikkelen en dat we deze ontwikkeling ook kunnen faciliteren. Of het nou gaat om meer vitaliteit binnen uw bedrijf, of een volledig op maat gemaakte teamontwikkelingsdag. Niet alleen vitaliteit, maar ook bedrijfsstrategieën en doelstellingen zullen middels een verdiepende teamsessie aan bod komen. Vanaf nu is het voor bedrijven mogelijk om een unieke teambuilding ervaring op te doen binnen de muren van FC Utrecht.

Lees meer
DSC 4154