Basisplaats Kallon bij winnend Oranje Onder 19

11 oktober 2014

Aanvaller Issa Kallon van FC Utrecht in basis bij Oranje Onder 19, dat met ruime cijfers van Moldavië Onder 19 wint.

Flankspits Issa Kallon van FC Utrecht heeft voor de tweede keer in een tijdsbestek van drie dagen een wedstrijd gespeeld met Oranje Onder 19. De aanvaller van de Eredivisionist uit de Domstad deed vandaag (zaterdag) negentig minuten mee in een interland tegen Moldavië Onder 19, die door de Nederlanders eenvoudig werd gewonnen: 3-0.

Donderdag maakte Kallon als invaller nog zijn opwachting in een duel met Andorra Onder 19, dat door Oranje Onder 19 met 7-0 werd gewonnen. Mogelijk komt de aanvaller van FC Utrecht dinsdag opnieuw in actie met het team van bondscoach Aron Winter, dat het dan opneemt tegen Polen Onder 19.

Het drietal wedstrijden wordt in Polen gespeeld in het kader van de EK-kwalificatie. De beste twee teams uit de poule van vier ploegen plaatsen zich voor de zogeheten eliteronde, waarin tickets voor het eindtoernooi worden verdeeld. Had Oranje Onder 19 al geen kind aan Andorra Onder 19 (7-0), ook Moldavië Onder 19 was zaterdagmiddag geen partij voor de Nederlandse talenten. De Nederlanders ondernamen 21 doelpogingen tegen de Moldaviërs, die op hun beurt geen enkele keer de bal op het doel van Oranje Onder 19 schoten.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres