Aanvoerder Janssen bekroond tot Speler van de Maand maart

5 april 2017

Junior Tiger Ashley (8) uit Veenendaal reikt de trofee uit aan de FC Utrecht-verdediger.

Het is Willem Janssen die de maand maart afsluit met de maandprijs van de Junior Tigers. Zijn sterke verdedigende acties overtuigden de Kidsclub-leden. De aanvoerder van het Utrechtse elftal ontving vanmiddag (woensdag) zijn award van de 8-jarige Ashley van Hattum uit Veenendaal.

Bal in de hand, rugzak op haar rug en FC Utrecht-trainingspak aan: Ashley was er klaar voor! Ze had vragen voorbereid en stond te trappelen om deze aan Janssen te stellen. Op de tribune van Sportcomplex Zoudenbalch nam Ashley plaats, terwijl ze wachtte op de verdediger. Zitten blijven bleek echter lastig, al snel gooide ze haar rugzak neer en begon ze met haar voetbal te pingelen. Waren het de zenuwen? “Nee ik ben niet zenuwachtig. Net misschien wel een beetje, maar nu niet meer!”

Na een paar minuten kwam Janssen aanlopen. “Gaaf! Die beker is voor mij?!” reageerde hij op Ashley, toen ze de award liet zien. Ashley begon vervolgens haar vragenvuur en hoorde onder andere dat Janssen zijn mooiste goal niet vóór FC Utrecht scoorde, maar tégen FC Utrecht. Hij speelde destijds bij Roda JC en wist toen op spectaculaire wijze het net van de FC uit Utrecht te vinden.

Behalve de vragen, wilde de 8-jarige ook graag nog even het veld op met Janssen. Een aantal keer de bal hooghouden, gekke trucjes doen en lachen. Maar niet te lang, vanmiddag was namelijk een rustmoment voor de Utrechtse verdediger. Zondag moet hij er alweer staan. “Dan ben ik er ook weer hoor! In vak M!” roept Ashley. “High five! Zie ik je daar!”

Wil jij begin mei de award aan de Speler van de Maand april uitreiken?! Stem dan deze maand op jouw idool en wie weet krijg jij binnenkort wel een uitnodiging in je mailbox!

Eregalerij Junior Tigers Speler van de Maand

  • Augustus -> Sébastien Haller
  • September -> Richairo Zivkovic
  • Oktober -> Nacer Barazite
  • November -> Sofyan Amrabat
  • December -> Yassin Ayoub
  • Januari -> David Jensen
  • Februari -> Giovanni Troupée
  • Maart -> Willem Janssen

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres