Zondag collecte KWF Kankerbestrijding

23 oktober 2014

Collectanten bij wedstrijd tegen PSV bij ingangen van Stadion Galgenwaard.

FC Utrecht steunt ook dit seizoen KWF Kankerbestrijding. De club biedt KWF Kankerbestrijding onder meer de mogelijkheid om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Zo wordt bij de wedstrijd FC Utrecht – PSV van aanstaande zondag door vrijwilligers van KWF Kankerbestrijding gecollecteerd bij de ingangen van Stadion Galgenwaard.

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo'n 44 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. KWF heeft tot doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Wil jij als supporter KWF steunen en een bijdrage leveren aan onderzoek in het UMC Utrecht? Doe dan een bijdrage in een van de KWF-collectebussen.

Supporters van FC Utrecht die zondag niet naar de wedstrijd FC Utrecht – PSV gaan, maar KWF Kankerbestrijding toch willen steunen, kunnen dat op diverse manieren doen. Bijvoorbeeld via een online donatie of een periodieke machtiging. Meer informatie is terug te vinden op www.kwf.nl/doneren  

FC Utrecht en KWF Kankerbestrijding danken supporters en sponsors bij voorbaat voor hun bijdragen ten behoeve van het wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres