Zakelijk scoren bij FC Utrecht

18 mei 2016

Niet alleen Ruud Boymans, of Sébastien Haller kan topscorer worden in Stadion Galgenwaard. Ondernemers uit de provincie Utrecht, maar ook ver daarbuiten, kunnen zakelijk scoren bij FC Utrecht!

Gaat uw bedrijf scoren door haar netwerk uit te breiden door het lidmaatschap van de FC Utrecht Business Club? Gaat uw bedrijf scoren door haar bereik te vergroten door middel van de diverse exposure uitingen waar FC Utrecht over beschikt? Of gaat uw bedrijf scoren door haar belangrijkste relaties in de watten te leggen in de prachtige informele ruimten? Het commerciële team van FC Utrecht staat klaar om u een voorzet op maat te geven.

Arnaud Miltenburg, Head of Sales bij FC Utrecht, kijkt uit naar de zomerstop: “’De transferperiode’ is gestart en we verwachten een drukke zomer. We gaan verbouwen in het hoofdgebouw van het stadion en gaan de komende maanden veel gesprekken aan met bedrijven die wij voor ogen hebben om onze nieuwe topscorer te worden. Onze scouts gaan de bedrijventerreinen bezoeken om die parels er tussen uit te halen!”

Ook zakelijk scoren bij FC Utrecht in Stadion Galgenwaard? Ga naar de website www.fcutrecht.nl/business/zakelijk-scoren en kijk naar welke voorzet het beste bij u past! U kunt ook contact opnemen met FC Utrecht Business door te bellen met 030-8885504 of door een e-mail te sturen naar business@fcutrecht.nl.

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres