Yassin Ayoub Junior Tigers speler van de maand

18 januari 2017

Creatieve middenvelder valt in december op bij Kidsclub-leden

Yassin Ayoub ging er vanmiddag met de ‘Speler van de Maand’ trofee vandoor. Hij ontving gedurende de maand december de meeste stemmen van de Junior Tigers, waarvan één van de vijfjarige Omar uit Utrecht. Niet alleen Ayoub was ontzettend blij met zijn prijs, ook Omar straalde van geluk! Hij mocht de prijs vanmiddag uitreiken aan zijn idool!
 
De normaalgesproken spraakgrage Omar werd oog in oog met Ayoub opeens erg stil. Bijna onverstaanbaar fluisterde de jonge FC Utrecht supporter waarom Ayoub deze prijs in ontvangst mocht nemen. Kindervriend Ayoub daagde Omar uit: “Wat zeg je? Ik kan je niet verstaan hoor! Zeg het nog eens?!”

Gaandeweg kroop Omar steeds verder uit zijn schulp. Uiteindelijk durfde hij Ayoub zelfs te vragen hoe veel schoenen hij wel niet had. “Voetbalschoenen? Oh dat weet ik echt niet! Veel te veel! Hoezo? Wil jij ook een paar schoenen?!”

Met grote ogen keek Omar hem aan. Zou het echt? Tien minuten later verscheen Ayoub met een oud paar schoenen, waar de modderspetters van de laatste training nog op zaten. Glunderend nam Omar ze in ontvangst. Eén paar schoenen minder voor Ayoub.
 
Wil jij begin februari de Speler van de Maand-award uitreiken aan jouw voetbalheld?! Breng dan nu jouw stem uit op de Speler van de Maand januari en wie weet krijg jij binnenkort wel een uitnodiging in je mailbox!
 
Eregalerij Junior Tigers Speler van de Maand
Augustus - Sébastien Haller
September - Richairo Zivkovic
Oktober - Nacer Barazite
November - Sofyan Amrabat
December – Yassin Ayoub
 

Laatste nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

Digital partner

tres