FC Utrecht O10 - VV Hoograven E1 (Beker)

Vandaag stond onze eerste bekerwedstrijd op het programma. De tegenstander was VV Hoograven. Ook vandaag waren er veel toeschouwers van de partij, en die zagen al na paar minuten de eerste goal vallen. Van een kleine afstand wordt er raak geschoten door een speler van FC Utrecht, 1-0. Een bliksem start. Nog geen tien minuten later is het weer FC Utrecht die scoort. Een mooie aanval vanaf de zijkant met goed samenspel zorgt voor de 2-0. Hoograven geeft zich echter niet gewonnen en komen er een paar keer goed uit, door goed optreden van de keeper en de verdedigers blijft het 2-0. Net voor rust weet FC Utrecht nog de 3-0 te scoren, een niet goed verdedigde bal wordt onderschept door de FC Utrecht spits en die schiet vervolgens hard binnen.

Na de rust gaat FC Utrecht verder waar ze gebleven waren en na paar minuten wordt de lat geraakt na een goede aanval. het duurt echter even voordat het volgende doelpunt valt. Een corner komt voor de voeten van de mee gekomen centrale verdediger, die niet twijfelt en buiten het bereik van de keeper binnen schiet, 4-0. snel daarna komt een voorzet aan bij een speler van FC Utrecht ook dit buitenkansje wordt benut, 5-0. Het einde van de wedstrijd komt steeds dichterbij en de keeper van FC Utrecht bewijst zijn waarde, die met veel inspanning nog een doelpunt weet te voorkomen. De laatste minuten zijn intussen in gegaan en de spelers van FC Utrecht blijven opzoek naar doelpunten, en ze krijgen loon naar werken. Binnen een minuut worden de 6-0 en de 7-0 gescoord. na het laatste doelpunt word er meteen afgefloten en wint FC Utrecht zijn eerste bekerwedstrijd met 7-0.