Om maar met deur in huis te vallen: wat een geweldige wedstrijd zaterdagochtend in Tilburg. FC Utrecht O14 was te gast bij Willem II/RKC O14. FC Utrecht begon heel behoudend aan de wedstrijd, maar was voetballend de betere ploeg. FC Utrecht liet zich toch wel een beetje het kaas van het brood af eten, was sterker, maar dit resulteerde niet in echte kansen. Willem II/RKC daarentegen voetbalde uitsluitend op de lange bal en gokte op de sterke voorhoedespelers.In de twaalfde minuut viel de 1-0 uit een hele knullige situatie. Bij een corner vanaf rechts schoot de aanvoerder van Willem II/RKC kinderlijk eenvoudig de bal achter de Utrecht-goalie. Niet goed opletten en niet goed aan de binnenkant afdekken, dan krijg je direct de deksel op je neus.FC Utrecht liet zich niet van de wijs breng en bleef consequent goed voetballen. Toch viel de 2-0 weer vanuit het niets. De rechtsbuiten kreeg een lange bal en rondde deze prachtig af in de linkerhoek. Wat een domper. Na wat wijzigingen in de rust ging FC Utrecht er weer voor de 100% tegenaan. FC Utrecht werd sterker en sterker, controleerde de wedstrijd met af en toe vloeiend mooie combinaties.Het harde werken loonde: de 2-1 viel in de 42ste minuut na een geweldige scrimmage. Net naast de linker doelpaal viel de bal uiteindelijk goed en in de drukte rolde de bal over de doellijn. Wat een opluchting; eindelijk de treffer en ook terecht. FC Utrecht ging op jacht naar meer en het kreeg meer. In de 61ste minuut viel de aansluitingstreffer.Opluchting langs de kant. Had de wedstrijd langer geduurd dan had FC Utrecht niet één maar drie punten meegenomen terug naar huis. De trainer complimenteerde de ploeg met het resultaat en de inzet. Speciale dank namens de staf aan de vader van de keeper van de ploeg. Hij was vandaag de grensrechter namens FC Utrecht en deed dit meer dan uitstekend.