FC Utrecht moest vandaag naar Tilburg om te spelen tegen Willem II/RKC B2. De wedstrijd begon heel goed voor FC Utrecht, in de derde minuut was er een goede uitval over links, deze werd direct omgezet in een doelpunt voor FC Utrecht 0-1. De goede start was het eerst kwartier zichtbaar, daarna zakte het spelniveau omlaag Er waren weinig tot geen kansen te melden voor beide teams. Toch was het FC Utrecht dat vijf minuten voor tijd de voorsprong vergrote, een lange bal van achteruit zette de spits vrij voor de keeper en deze ronde netjes af 0-2. Daarna was er een grote kans op de 0-3 maar deze werd niet gemaakt, een corner voor Willem II werd in de blessuretijd van de eerste helft hard binnen geschoten waardoor de ruststand op 1-2 kwam.

De tweede helft begon net als de eerste helft heel goed voor FC Utrecht. Een goede aanval over rechts zorgde ervoor dat de bal bij de vrijstaande middenvelder kwam, deze klopte vervolgens vanaf de rand zestien de keeper met een schitterende lob, waarmee de stand op 1-3 kwam. FC Utrecht speelde af en toe slordig maar echt in gevaar kwam het niet, een schot op de paal was het enige wapenfeit van Willem II/RKC. Tegen het einde van de wedstrijd was er toch nog een doelpunt voor FC Utrecht, een goede combinatie door het centrum zorgde ervoor dat er twee man vrij voor de keeper stonden, dit werd keurig uitgespeeld waardoor de stand op 1-4 kwam. Na de goal waren er nog wel wat kansen voor het team van Marcel van der Net, deze werden echter niet meer benut. Daardoor bleef de ongeslagen status van FC Utrecht O16 behouden middels een mooie 1-4 overwinning in Tilburg.