FC Utrecht en FC Groningen/Cambuur wilden allebei voor de winst spelen zo dat er een leuke wedstrijd ontstond voor het publiek langs de lijn. FC Utrecht startte goed, er kwamen wat kansen voor de thuisclub. De eerste echte kans was gelijk raak,  in de 5e minuut 1-0, niet lang daarna nog een grote kans voor FC Utrecht maar de bal ging net naast. FC Groningen kwam beter in de wedstrijd en in de 30e minuut viel de 1-1, maar twee minuten later was het al weer 2-1. Vlak voor rust was FC Utrecht even niet bij de les en het werd 2-2.

In de tweede helft was FC Utrecht de weg echt even kwijt en kon FC Groningen uit lopen (40e minuut 2-3 en  in de 47e minuut zelfs 2-4). Nu was het FC Utrecht die nu alles of niets ging spelen  met veel inzet (nu wel) werd het in de 51e minuut 3-4 en in de 54e minuut 4-4.

Zo begonnen wij aan de  tweede helft van de competitie, spectaculair goed en ook weer niet echt goed, jammer maar toch goed gestreden met elkaar.

FC Utrecht O15 (C1) - FC Groningen/Cambuur C1   4-4 (2-2)