Dit was de laatste thuiswedstrijd voor FC Utrecht O15  deze competitie. De thuisclub speelde met veel druk op de tegenstander, drie maal stond de lat en paal een goal  in de weg. Toch werd het in de 15e minuut 1-0 door goed op rechts doorgaan. Er kwamen meer kansen en het was wachten op de 2-0, in de 34e minuut was FC Utrecht niet bij de les en stond het ineens 1-1. Dit kon FC Utrecht niet op zich laten zitten en met een pracht kopbal in dezelfde minuut werd het 2-1.

De tweede helft was nog geen minuut bezig toen FC Utrecht verder uit liep, 3-1. De koek was nog niet op, Alphense boys kwam er niet meer aan te pas. In de 38e minuut werd het 4-1.  Er kwamen nog veel kansen voor de thuisclub. In de 45e minuut 5-1  en in de 69e minuut 6-1. FC Utrecht had vandaag alles wat het voetballen moet zijn, veel passie en strijd. Echt een overwinning van het hele team. Zo door gaan in de laatste wedstrijd tegen AZ.

FC Utrecht O15 (C1) - Alphense Boys C1   6-1 (2-1)