Vandaag ontving FC Utrecht O14 de leeftijdsgenoten uit Hengelo FC Twente O14. De eerste wedstrijd tegen  de mooie club uit het Oosten van het land dateerde nog van september 2012. Toen was de eindstand in het voordeel van Utrecht.

De wedstrijd begon gek. Al in de 2de minuut viel de 1-0 voor FC Utrecht, aan de linkerkant werd de bal hard voorgeschoten en via een been van een van de Twentenaren lag de bal in het net.
Het leek erop dat de Twentenaren de reis nog in de benen hadden. en nog even wakker geschud moesten worden. Twente herpakte zich heel snel met goede combinaties en enkele 100% kansen. Utrecht was meer met zichzelf bezig. Voetbalde met het hoofd omlaag de ballen vlogen bij aanname van de voet. Vooral op het middelveld was Twente heer en meester. De 1-1 viel in de 14de minuut en was geheel terecht.

In de 2de helft hetzelfde spel, Utrecht voetbalde wel, maar dit was niet met de passie en de flair die wij gewend waren afgelopen maanden van O14. Het was vooral Twente die de gehele 2de helft wilde voetballen en Utrecht kwam er af en toe uit met wat kleine kansjes. Toen Utrecht dacht dat er misschien nog een punt inzat om deze wedstrijd af te sluiten viel in de 66ste minuut de eigenlijk terechte 1-2. Er is nog veel werk aan de winkel voor de trainer om deze teleurstelling weg te nemen. Nieuwe kansen op zondag 17 maart uit in Breda tegen NAC O14.

FC Utrecht O14 (C2) - VA FC Twente O14H   1-2 (1-1)