zaterdag 23 december 2017  18:30
Rat Verlegh Stadion
Eredivisie
NAC Breda
-
FC Utrecht

NAC Breda - FC Utrecht

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld

Mogelijkheid tot autocombi vervalt voor NAC-uit.

De vervoersregeling voor de uitwedstrijd tegen NAC Breda, gepland op 23 december, is gewijzigd. De mogelijkheid tot autocombi vervalt, supporters dienen per bus af te reizen naar Breda.
 
Het besluit tot het wijzigen van de vervoersregeling is gemaakt door de lokale driehoek van Breda. Dit besluit is tot stand gekomen op basis van recente informatie en de te verwachte grote belangstelling vanuit Utrecht, in combinatie met het feit dat deze wedstrijd op een drukke kerstkoopavond in Breda georganiseerd wordt. Dit betekent dat alle autocombikaarten ongeldig worden gemaakt en het niet mogelijk is om per auto richting Breda te reizen.
 
Alle supporters die online een autocombikaart hebben aangeschaft, krijgen het betaalde bedrag teruggestort. Wil je toch graag bij de awayday zijn? Dan kan je een buscombikaart kopen, zowel online als in de fanshop.
 
Supporters die hun kaart gekocht hebben in de fanshop, kunnen deze inleveren of omwisselen (zolang de voorraad strekt) in de fanshop. Bij inlevering krijg je het aankoopbedrag terug. Liever omwisselen voor een buscombikaart? Dan betaal je €8,- bij en ontvang je een buscombiticket. Dit kan uiterlijk tot en met 21 december 17.00 uur.
 
Let op: het is niet mogelijk alsnog per auto af te reizen naar Breda. Enkel de buscombikaarten verlenen toegang tot het Rat Verlegh stadion in Breda.

NAC Breda

FC Utrecht

Onderlinge resultaten

29 Oktober 2017
14:30
Eredivisie - Regulier
  2
FC Utrecht
vs
NAC Breda
2  
21 Maart 2017
14:00
Oefenwedstrijd
  1
FC Utrecht
vs
NAC Breda
1  
20 Maart 2015
20:00
Eredivisie
  3
FC Utrecht
vs
NAC Breda
4  
29 November 2014
19:45
Eredivisie
  1
NAC Breda
vs
FC Utrecht
5  

Gerelateerd nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Official partners

Centralpoint hummel_Sport_Logo_Black_horizontal logo_H&H_2_wit Amstel website

FOX_Sports_CMYK_FC[1][1] vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Digital partner

tres