maandag 17 april 2017  14:30
Stadion Galgenwaard
Keuken Kampioen Divisie
Jong FC Utrecht
0
-
sc Cambuur
2

Jong FC Utrecht - sc Cambuur

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld

Wedstrijd: Jong FC Utrecht – SC Cambuur
Speeldatum: 17-04-2017
Aanvangstijd: 14.30
Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht
Competitie: Jupiler League
ClubCard-verplichting: Bij deze wedstrijd geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht club- of seizoenkaart maximaal 6 tickets.
Junior Tigers / Tigers: Voor deze wedstrijd zijn geen Junior Tiger en Tigersetjes in de verkoop.
Openingstijd stadion: 13.30 uur.


Verkoopperiodes Start verkoop Einde verkoop
Internet verkoop: 01-04-2017, 09.00 uur 17-04-2017, 14.30 uur
Verkoop via Fanshop: 01-04-2017, 10.00 uur 15-04-2017, 17:00 uur
Klik hier voor de actuele openingstijden van de Fanshop
Verkoop wedstrijddag: Op de wedstrijddag zijn de kassa’s vanaf 13.30 uur geopend in de Fanshop
Prijzen: Klik hier voor de prijzen van de losse tickets.
Parkeren: Parkeerkaarten voor de parkeergarage P3 zijn niet beschikbaar. Meer informatie over het parkeren en busvervoer vind je hier.Jong FC Utrecht speelt vandaag (Tweede Paasdag) thuis tegen SC Cambuur.

Een heuse paaspartij vandaag in Stadion Galgenwaard. Jong FC Utrecht speelt vanmiddag, op Tweede Paasdag, thuis tegen SC Cambuur. Die Jupiler League-wedstrijd begint om 14.30 uur.

Waar voor sommigen Pasen een periode is van rust en relaxen, daar betekent het voor de Jupiler League-teams in Nederland juist extra hard aan de bak. Want was er afgelopen vrijdag al een volledige speelronde, vanmiddag is die er nog één.

Nipte nederlaag
Jong FC Utrecht kon het vrijdagavond in het Yanmar Stadion niet bolwerken tegen Almere City FC. Ondanks een prachtig vanuit een vrije trap gescoord doelpunt van Dani van der Moot verloren de Utrechters met 2-1 van de ploeg uit Flevoland. De Utrechters hebben zich reeds gehandhaafd en dus is het pakken van zoveel mogelijk punten nu het voornaamste doel van de Domstedelingen.

SC Cambuur strijdt voor periodetitel
Voor SC Cambuur is de strijd om de vierde periode er één die de nodige kansen, maar ook druk met zich meebrengt. Na 7 van de 9 speeldagen in die periode staan de Friezen bovenaan, maar om de Bronzen Stier te pakken, zullen ze vermoedelijk niet alleen van Jong FC Utrecht, maar vrijdag ook van RKC Waalwijk moeten winnen. Afgelopen vrijdag toonden de geel-blauwen nog maar eens hun voortreffelijke vorm, door Telstar met 5-1 te verslaan.

Tickets in Fanshop, live verslag via Twitter
De wedstrijd Jong FC Utrecht - SC Cambuur begint in Stadion Galgenwaard om 14.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via internet en in de FC Utrecht Fanshop, die van 13.00 tot 14.30 uur open is vandaag. Niet van de partij? Check dan tussen alle paasverplichtingen door het live verslag dat FC Utrecht doet via Twitter

Jong FC Utrecht

sc Cambuur

Jong FC Utrecht speelt een prima pot, maar verliest met 0-2 van SC Cambuur.

Het beloftenteam van FC Utrecht verloor vanmiddag (maandag) van SC Cambuur. De Friezen, dé ploeg in vorm in de Jupiler League, zegevierden met 0-2.

Naar voren. Opvoeren die druk op dat doel van SC Cambuur. Verdediger eruit, aanvaller erbij. Jan-Willem Tesselaar voor Ali Ulusoy. Met nog twintig minuten op de klok is dat de zet die trainer/coach Robin Pronk doet. Op dat moment hangt de gelijkmaker in de lucht, en dat blijft in de fase die volgt ook zo.

Een grote grijze wolk
Maar dat Utrechtse doelpunt, dat is als een grote, grijze wolk. Je ziet ‘m, je haalt de was binnen, draait het zonnescherm in, doet de ramen dicht en constateert een half uur later dat de zon weer stralend aan de hemel staat en dat er geen druppel is gevallen. Het doelpunt komt er niet. Keeper Harm Zeinstra wordt zelfs amper gedwongen tot handelend optreden. Jong FC Utrecht blaft, maar bijt niet.

Beter voor elkaar
Wat dat betreft hebben de Friezen de boel beter voor elkaar. Die spelen alles behalve indrukwekkend, maar halen maximaal rendement uit een paar kansen. Het eerste doelpunt valt halverwege de eerste helft. Sander van de Streek kopt vanuit een hoekschop op de paal en hoewel de bal daarna weer terug het veld in komt, is-ie over de lijn geweest, zo geeft de assistent-scheidsrechter aan: goal, 0-1.

Tissoudali maakt gebruik van de ruimte
De tweede treffer van de Friezen, daar is geen grensrechter voor nodig om die te constateren. Hij valt een minuut voor tijd, en wordt door Tarik Tissoudali gemaakt. De invaller breekt door de laatste Utrechtse linie en schiet binnen: 0-2. Hij maakt gebruik van de ruimte die ontstaat doordat Jong FC Utrecht flink druk naar voren zet. ‘Alles of niets’, heet dat. In dit geval loopt het uit op niets voor de Utrechters.

Vrijdag: Telstar-uit
Vrijdag staat voor Jong FC Utrecht de volgende partij op het programma. De ploeg van Pronk gaat die dag op bezoek bij Telstar.

Jong FC Utrecht - SC Cambuur 0-2 (0-1)
22. Sander van de Streek 0-1
89. Tarik Tissoudali 0-2

Gele kaarten: Jergé Hoefdraad, Jordy van Deelen (SC Cambuur)

Toeschouwers: 791.

Scheidsrechter: Joey Kooij.

Opstelling Jong FC Utrecht:
Joost Meendering; Tafari Moore, Maarten Peijnenburg, Myenty Abena, Ali Ulusoy (71. Jan-Willem Tesselaar); Rick van der Meer, Odysseus Velanas, Rick Mulder, Sylla Sow; Mitchell van Rooijen (46. Hamza Boukhari), Dani van der Moot.

Opstelling SC Cambuur:
Harm Zeinstra; Jordy van Deelen, Omar El Baad, Robbert Schilder, Marvin Peersman; Erik Bakker, Jurjan Mannes (56. Tarik Tissoudali); Jamiro Monteiro (65. Matthew Steenvoorden), Jergé Hoefdraad (75. Stefano Lilipaly), Sander van de Streek; Martijn Barto.

Onderlinge resultaten

21 September 2018
20:00
Jupiler League - regulier
  0
FC Utrecht
vs
sc Cambuur
0  
26 Januari 2018
20:00
Jupiler League - regulier
  1
FC Utrecht
vs
sc Cambuur
3  
8 September 2017
20:00
Jupiler League - regulier
  2
sc Cambuur
vs
FC Utrecht
2  
17 April 2017
14:30
Jupiler League - regulier
  0
FC Utrecht
vs
sc Cambuur
2  

Gerelateerd nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres