vrijdag 4 november 2016  20:00
Jan Louwers Stadion
Keuken Kampioen Divisie
FC Eindhoven
2
-
Jong FC Utrecht
1

FC Eindhoven - Jong FC Utrecht

Kaartverkoop
Voorbeschouwing
Wedstrijdverslag
De wedstrijd in beeld

Autocombitickets voor Jupiler League-uitduel beschikbaar voor Club- en Seizoenkaarthouders van FC Utrecht.

Tickets voor Jong FC Utrecht’s uitwedstrijd tegen FC Eindhoven zijn vanaf nu verkrijgbaar. Er zijn autocombikaarten beschikbaar voor Club- en Seizoenkaarthouders van de FC uit de Domstad.

Een ticket voor de wedstrijd die op vrijdag 4 november in het Jan Louwers Stadion om 20.00 uur begint kost 13,70 euro. Een parkeerkaart is gratis. Daarvan zijn er in totaal 25 beschikbaar. Uiteraard geldt daarvoor dat er slechts één per auto nodig is.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. De kaartverkoop loopt tot en met woensdag 2 november.

Op de wedstrijddag kan er worden omgewisseld bij het bezoekersvak van het Jan Louwers Stadion in Eindhoven.  

FC Eindhoven

Jong FC Utrecht

Beloftenploeg delft in Eindhoven tegen plaatselijke FC het onderspit (2-1).

Jong FC Utrecht verloor vanavond (vrijdag) met 2-1 van FC Eindhoven. In het Jan Louwers Stadion legden de Utrechtse talenten een prima partij op de kunstgrasmat, maar bleek dat niet voldoende voor een resultaat in de vorm van één of meerdere punten.

Cornerbal van Rodney Sneijder, kopbal van Jelle de Lange. Pats! De druppels spatten van de deklat af. Net geen doelpunt voor Jong FC Utrecht. Niet veel later? Schot van Sneijder, klutsbal, schietkans voor Hamza Boukhari. Bam! Binnenkant paal; weg kans.

Kansen
Jong FC Utrecht krijgt de nodige kansen in Eindhoven. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk speelt een prima partij in het regenachtige Jan Louwers Stadion en komt tot de nodige kansen. Maar ofwel het aluminium zit de Domstedelingen in de weg, ofwel het vizier staat niet helemaal scherp afgesteld, ofwel keeper Ruud Swinkels treedt handelend op.

Van Rooijen’s eerste goal
Dat laatste gebeurt met regelmaat, maar na een half uur spelen even niet. Dan neemt Utrechter Sneijder een vrije trap en van dichtbij klaart Houtenaar Mitchell van Rooijen dan de klus. De 17-jarige jeugdinternational werkt de bal tegen de touwen: 1-1. Het is zijn eerste Jupiler League-doelpunt.

Vloet trefzeker
Vijf minuten eerder dreunt de goaltune door de boxen van het stadion in de Genneper Parken. Dario van den Buijs krult de bal vanuit een hoekschop voor het Utrechtse doel en Rai Vloet kopt, zonder daarbij erg gehinderd te worden trouwens, de bal achter Thijmen Nijhuis (1-0).

Invaller beslist de pot
Een kleine twintig minuten voor tijd, opnieuw vanuit een stilstaande fase, slaan de Brabanders opnieuw toe. De ingevallen Tibo van de Velde kopt de bal over de uitgekomen Nijhuis en de rest van de verdediging heen. En in het doel: 2-1.

Weer net niet
Daarvoor, maar ook daarna, zijn er geregeld kansen voor Jong FC Utrecht. De beloftenploeg speelt een pak beter dan vorige week in ‘s-Hertogenbosch, maar kan niet voorkomen dat het voor de derde keer op rij met één doelpunt verschil verliest.

FC Eindhoven - Jong FC Utrecht 2-1 (1-1)
24. Rai Vloet 1-0
30. Mitchell van Rooijen 1-1
73. Tibo van de Velde 2-1

Gele kaart: Ruud Swinkels (FC Eindhoven).

Toeschouwers: 2.338.

Scheidsrechter: Christian Mulder.

Opstelling FC Eindhoven:
Ruud Swinkels; Thomas Horsten, Sebastiaan de Wilde, Dario van den Buijs, Kyle De Silva; Rai Vloet, Fries Deschilder, Alemao (46. Tibeau Swinnen); Jinty Caenepeel, Mart Lieder (90+3. Ivo Rossen), Jari Vandeputte (46. Tibo van de Velde).

Opstelling Jong FC Utrecht:
Thijmen Nijhuis; Ali Ulusoy, Myenty Abena, Jelle de Lange, Tafari Moore (77. Hamza Boukhari); Rodney Sneijder (89. Serhat Cakmak), Odysseus Velanas (50. Rick van der Meer), Sylla Sow; Mitchell van Rooijen, Dani van der Moot, Rodney Antwi.

Onderlinge resultaten

16 Maart 2018
20:00
Jupiler League - regulier
  5
FC Eindhoven
vs
FC Utrecht
2  
3 November 2017
20:00
Jupiler League - regulier
  1
FC Utrecht
vs
FC Eindhoven
2  
17 Maart 2017
20:00
Jupiler League - regulier
  3
FC Utrecht
vs
FC Eindhoven
1  
10 Januari 2017
15:00
Oefenwedstrijd - regulier
  4
FC Utrecht
vs
FC Eindhoven
3  

Gerelateerd nieuws

Hoofdsponsor

2016 Logo ZvdZ RGB

Connectiviteitspartner

tele2

Partners

FOX_SPORTS_NL_LOGO_BLUE_RGB vriendenloterij 2016_OFM_Logo_NewSlogan_zwart

Official partners

HiKOKI-Logo-sponsor hummel_Sport_Logo_Black_horizontal LOGO - DASSY - FOOTER Amstel-Bier-Logo-1 logo_H&H_2_wit

Digital partner

tres